Skip to content back to nav
 
 

Betalings- og administrationssystem

sødalen Betalinmgssystem

Tilmelding og betaling til ture, fester, madordning m.m.


Linket til klubbens betalingssystem:

https://klubegedal.easykom.net/login

 

Har du nogen spørgsmål eller oplever udfordringer med systemet, må du endelig ringe eller skrive til Klub Egedals sekretariat på 72 59 98 81, hvor Susanne vil besvare dit opkald eller via:

klub.egedal@egekom.dk

 

MADORDNING

Med klubbens madordning kan dit barn hver dag spise et sundt mellemmåltid, 2 stykker frugt og fri gulerødder.
Man tilmelder sig madordningen via systemet, som et fast abonnement på 110 kr./mdr. Herefter kører betalingen automatisk.

Er du berettiget til delvis økonomisk friplads, skal du forsat tilmelde dit barn madordningen til 110 kr. da tilskuddet beregnes automatisk. 

 

KLUBKORT
Alle medlemmer får deres personlige medlemskort med navn og nummer, som benyttes til køb på værkstederne og til betaling af de events der ikke kan købes via systemets webshop.
Forældre administrerer selv hvor mange penge der skal være til rådighed på kortet, og når man er logget ind i systemet, kan man som forælder følge med i, hvad der bliver købt (fanebladet "kontoudskrift").

PERSONLIGE OPLYSNINGER
Udover betalingsdelen, har systemet også en stamkort funktion, hvor medarbejderne på Springbrættet kan finde relevante oplysninger som klasse, allergier, tilladelser og telefonnumre til forældre. Det er derfor vigtig at "stamoplysninger" hele tiden er opdateret, og at I som forældre har besvaret hvad jeres barn har tilladelse til ift. badning, kørsel i bus o.lign

Husk også at ændre kortoplysninger, når du skifter kreditkort.